Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου!!!

Σήμερα δεχτήκαμε Χρόνια Πολλά από έναν καλό μας φίλο και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή απορήσαμε λιγάκι! Καθώς κανείς μας από το θίασο δεν έχει γιορτή ή γενέθλια ρωτήσαμε προς τι οι ευχές!!! Ενημερωθήκαμε λοιπόν, για κάτι που ντρεπόμαστε η αλήθεια είναι που δεν το ξέραμε, άλλα απο δώ και πέρα θα το χαράξουμε για πάντα στην μνήμη μας! ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ!!   
Και τι ποιο ιδανικό το να γιορτάσουμε και εμείς αυτήν την μέρα με ένα δώρο προς εσάς!Προς τιμή της κουκλοημέρας λοιπόν θα θέλαμε να δώσουμε σε κάποιον από εσάς, μικρό η μεγάλο, ένα δώρο!! Μια κούκλα ψάρι θα ακολουθήσει σπίτι (κολυμπώντας βέβαια) τον πρώτο φίλο μας που θα αφήσει ένα σχόλιο σε αυτό εδώ το post λέγοντας μας πιο είναι το αγαπημένο του...ψάρι φυσικά!! Δεχόμαστε και εικόνες!! Μπαρμπούνια, λυθρίνια, γόπες, μαρίδες, ψάρια κλόουν, τσιπούρες .....οι επιλογές άπειρες! Όσο και η θάλασσά μας άλλωστε!! Γρήγοραααα στείλτε μας!!



3 σχόλια:

  1. Χρονια πολλα και σε σας,παντα επιτυχιες ευχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα το αγαπημενο μου ψαρι ειναι η τσιπουρα παντως, τι κερδιζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :) oυπς!! Λοιπόν έχουμε 2!! νικητές αντί για έναν λοιπόν! Απλά σας βγάζει Ανώνυμους παιδιά και δεν ξέρουμε που να στείλουμε τις κούκλες....! Στείλτε μας είτε facebook είτε στο μαιλ μας (info@koyklotheatro.gr) τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αύριο κιόλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή