Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Βιβλία και DVD έτοιμα!!

Θα ξέρετε ήδη νομίζω για την ύπαρξη του βιβλίου μας...........ε? 
Για εσάς που δεν το γνωρίζεται εδώ και λίγο καιρό ο Ψαροτρομάρας έχει βγεί σε βιβλίο με τους αυθεντικούς διαλόγους και πραγματικές σκηνές απο την παράστασή μας!!
Αυτό όμως που οι περισσότεροι απο σας δεν θα γνωρίζεται .....και με το δίκιο σας γιατί τα νέα είναι ολόφρεσκα......πλέον κυκλοφορεί και το DVD απο την παράσταση μας!!!
Ολόκληρη η παράσταση όπως θα την βλέπατε ζωντανά, σε HD (High Definition) ανάλυση για να την απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι σπίτι τους από τον καναπέ τους!! 
Και αφού εδώ στο Ηράκλειο η ζέστη έχει αρχίσει να πιάνει για τα καλά, πήραμε τα βιβλία και τα νέα μας DVD και πήγαμε μια βόλτα προς την παραλία για να σας τα παρουσιάσουμε!! 
Ρίξτε μια ματιά.....
  
















Τα βιβλία και τα DVD μας θα τα βρείτε κυρίως στις παραστάσεις που πραγματοποιούμε κατά καιρούς σε διάφορους χώρους αλλά αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μπορείτε να κάνετε και παραγγελία μέσω ίντερνετ. Για πληροφορίες πως να αποκτήσετε βιβλίο και DVD ή το καθένα ξεχωριστά επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω του facebook μας είτε μέσω email στο info@koyklotheatro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου