Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Πρόβες πρόβες....πρόβες!!

Και στο ενδιάμεσο της πρόβας μας για την καινούρια μας παράσταση ''Δροσουλίτες'' ο Μιχάλης σε μια στιγμή μοναδικού αυτοσχεδιασμού! Απολαύστε τον....



Και για όσους ενδιαφέρονται μην ξεχνάτε να μας επισκέπτεστε σε όποια από τις διαδικτυακές μας σελίδες επιθυμείτε.
www.koyklotheatro.gr  Για την επίσημη σελίδα μας.
www.facebook.com/Koyklo8eatro  Για την σελίδα μας στο Facebook.
www.pinterest.com/kouklotheatro   Για την σελίδα μας στο Pinterest.


Και φέτος το καλοκαίρι ο θίασος μας θα ταξιδέψει σε πολλά χωριά και πόλεις της Κρήτης για παραστάσεις και γνωριμία με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του!

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω email, είτε μέσω του Facebook, είτε στο τηλέφωνο 6977987248 για οποιαδήποτε πληροφορία και για να κλείσετε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί!

Αναμένατε πολλά ακόμα αστεία βιντεάκια απο τις πρόβες μας!! Καλή βδομάδα σε όλους!

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Mπαμπουλόψαρα!!!

Σε ένα σχολείο αρκετά μακριά από το Ηράκλειο, μία αγαπημένη φίλη και δασκάλα, εμπνευσμένη από το μπαμπουλόψαρό μας, έφιαξε με τους μαθητές της μια δικιά της έκδοση του πλέον πολυαγαπημένου αυτού ήρωα της παράστασής μας!
Έχουμε να πούμε ότι η δουλεία που κάνανε, δασκάλα και παιδιά, είναι φανταστική. Συγχαρητήρια παιδιά.
Της στέλνουμε την αγάπη μας, σε εκείνη αλλά και τους μαθητές της, τους οποίους και μπορούμε να πούμε ότι.....ζηλεύουμε, διότι γνωρίζοντάς την, οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες που φιάχνει είναι όλες τις φορές έργα τέχνης! 
Ευχαριστούμε για την φωτογραφία Ε.Κ.


Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η Δασκάλα Που Προσπαθεί να Κάνει τα Παιδιά των Ρομά Ξανά Παιδιά

Σας καληνυχτίζουμε με ένα πολύ αισιόδοξο άρθρο για μια σπουδαία ομάδα οι δράσεις τις οποίας ελπίζουμε να βρουν μιμητές παντού σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε το επόμενο άρθρο............εδώ!
Καληνύχτα σε όλους....

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Eκδρομή Φραγκοκάστελο 2014!

Σχεδόν σύσσωμος ο θίασος μας μαζί με πολλούς και καλούς φίλους ταξίδεψε μέχρι τα περίφημα Σφακιά αυτήν την βδομάδα για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή  και το περίφημο Φραγκοκάστελο! Τον τόπο από τον οποίο εμπευστήκαμε την  και φέτος θα τον τιμήσουμε δεόντως!
Για κάποιους δεν ήταν η πρώτη φορά που το επισκέπτονταν αλλά για άλλους ναι....και το δέος ήταν όπως περιμέναμε μεγάλο!
Φυσικά δεν παραλείψαμε να πάρουμε μαζί μας παρέα και τους νέους μας πρωταγωνιστές για να δούνε από κοντά τον ...''τόπο τους''!!

Ήταν βέβαια λίγο άτακτοι και θέλανε να γυρίσουν βόλτα το κάστρο μόνοι τους και τελικά γύρισαν και μας βρήκαν έχοντας βγάλει πολλές και όμορφες φωτογραφίες!
Απολαύστε!